03/07/2012

Η καταστροφή της ανθρωπότητας απο το ΑγγλοΑμερικανικό καθεστώς



Η τρέχουσα πολιτική των ΗΠΑ του Ομπάμα και της Χίλαρυ Κλιντον στο ΥΠΕΞ εχει ενα και μονο στοχο, την ολοκληρωτική καταστροφή του κρατους εθνους σε ολη τη Γη, ξαναγυρνώντας ετσι την αθρωπότητα πισω στην εποχή προ της συνθήκης της Βεστφαλίας το 1648, με την οποία μπηκαν οι βασεις για την ίδρυση των σύγχρονων κρατών.

Η απελπισία του ΑγγλοΑμερικανικού κατεστημένου οφείλεται στην  οικονομική του πτώχευση. Για να διατηρηθούν στην κορυφή, οι «σύμμαχοι» μας πρέπει  να αυξήσουν τη εκμετάλευση, τη λεηλασία και την καταστροφή ολων των υπόλοιπων κρατών . Η μακρόχρονη εμπειρία τους σ’αυτη την πρακτική τους εχει διδάξει  πως το κράτος εθνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους. Βρίσκεται συνεχώς στα πόδια τους, αρνείται «συνεργασίες», προτάσσει εθνικούς λογους κτλ, οπως ο Μουμπάρακ που τους έλεγε αρκετά ΟΧΙ, ο Καντάφι που τους έλεγε σχεδόν παντα ΟΧΙ γιάυτό πρέπει να διαλύσουν τελείως οσες χώρες αντιστέκονται.

Ο στόχος τους οπως φαίνεται δεν ειναι απλά η αλλάγη ηγεσίας αλλά ο διαμελισμός αρχικά των «ατίθασων» κρατών  σε πολλα μικρα, MINI STATES οπως τα ονομάζει ο Μπρεζίνσκι, η διαχωρισμό οπως τον λέει ο Σορος.
Αυτός ειναι ο στόχος και εφαρμόζεται χωρίς διαπραγματεύσεις απο το ΝΑΤΟ και το ΔΝΤ, με λίγα λόγια πληρώνουμε κι’εμείς με τους φόρους μας γαι την καταστροφή της Ελλάδας και για την σκλαβιά των επόμενων γενιών.

0 comments: