05/01/2011

11-01-2011:ΚΑΛΕΣΜΑ – ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ(1) και (2)

Αξιότιμοι φίλοι,

Στις 11/01/2011 θα καταθέσει στον εισαγγελέα Χαλκίδας ο Δημήτριος Αντωνίου που μήνυσε τους 172 Βουλευτές που υπέγραψαν το μνημόνιο στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης που διεξάγεται.

Εχω γνωρίσει τον κ. Αντωνίου από κοντά και έχω μιλήσει άπειρες ώρες για πάρα πολλά πράγματα. Με έχει πείσει για τη γνήσια πατριωτική αγανάκτηση του. Δηλώνει δεξιός. Εγώ δεν είμαι. ούτε αριστερος, ούτε δεξιός ούτε κάτι άλλο γνωστό και καταχωρημένο. Διαφωνούμε σε αρκετά πράγματα με το Δημήτρη. Διαφωνησαμε για το κόμμα “Ελπίδα Πολιτείας” που έφτιαξε επειδή πιστεύει ότι η αλλαγή των προδοτών με πατριώτες θα γίνει με τη δημιουργία νέου κόμματος.  Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να δημιουργηθούν οι ομάδες. Από τις ομάδες και τις συνενώσεις, θα προκύψουν κόμματα. Τα κόμματα αυτά δε θα πρέπει πλέον να εστιάζουν στα διλήμματα του συστήματος (φιλελευθερισμός – σοσιαλισμός και γενικώς ~ισμός)  αλλά στη δημιουργία της πλατφόρμας που θα επιτρέπει στον Ελληνικό λαό να αποφασίζει για τα θέματα που τον αφορούν. Σήμερα έχουμε την τεχνολογία να εφαρμόζουμε δημοψηφίσματα ηλεκτρονικά.

Ομως δεν μπορώ παρα να του αναγνωρίσω, ότι είχε τα κότσια να κάνει αυτή τη μήνυση.
Κότσια που εγώ για διάφορους λόγους και δικαιολογίες δεν έχω.

Ας μην είναι αν θέλετε ο Αντωνίου το επίκεντρο της προσοχής. Η μήνυση του όμως είναι ένα χαρτί στα χέρια του Ελληνικού λαού. Μια αφορμή. Μια σπίθα.

Σας καλώ όλους να γιορτάσουμε το γεγονός ότι ο Ελληνικός λαός έχει μια μήνυση στα χέρια του, ότι οι προδότες τώρα χαρακτηρίζονται νομικά ώς “ύποπτοι εσχάτης προδοσίας” και να οργανώσουμε ένα συλλαλητήριο για την πατρίδα μας, χωρίς συμφέροντα.
Καλώ όλους τους ιστολόγους που πιστεύουν ότι η πατρίδα μας δέχεται επίθεση σε όλα τα μέτωπα, και ότι εξευτελιζόμαστε καθημερινά όσο αδρανούμε, να φτιάξουν παρόμοιες αναρτήσεις όπως η παρακάτω και να επικοινωνήσουν με τα email που βρίσκονται στην ανάρτηση. Καλώ όλες τις σπίθες, τους συλλόγους, τις φιλικές εταιρίες, τις ΜΚΟ, την Εκκλησία και όποιον άλλον φορέα ή πρόσωπο πιστεύει ότι μας κυβερνούν προδότες και πρέπει να κάνουμε κάτι.

Πρέπει να τους αναγκάσουμε να δώσουν έκταση στο θέμα.
Εφτιαξα μια ανάρτηση – κάλεσμα. Δεν ξέρω αν είναι καλή. Δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Φτιάξτε άλλες. Οργανωθείτε. Οργανώστε τους αναγνώστες σας. Ζητήστε τους να πάρουν μαζί τους και φίλους και γνωστούς. Ισως ήρθε η ώρα να κάνουμε επιτέλους κάτι. Αν δεν το κάνουμε τώρα, όταν θα το κάνουμε, θα είναι πολύ πιο δύσκολο.
Η μήνυση αυτή θα έχει τόση σημασία, όση της δώσουμε εμείς.

Περιμένω τις απόψεις σας.

Φιλικά,

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

=============

Κυρίες και Κύριοι,

Η ανακοίνωση είναι πολύ καλή.
Δεν υπάρχουν περιθώρια, ο χρόνος κυλά σε βάρος της Ελλάδος, σε βάρος των παιδιών μας.

Ίσως είναι κιόλας πολύ αργά, γυρνώντας ο ΓΑΠ από την Τουρκία θα έχει απεμπολήσει τα δικαιώματα της Χώρας και θα έχει πουλήσει τον πλούτο της.

Που είναι ο κυρίαρχος Λαός? Που είναι τα περήφανα γηρατιά ? Που είναι τα χρυσά κουτάλια που θα τρώγαμε? Τώρα μας ξεδοντιάζουν για να μας πάρουν τα σφραγίσματα.
Τα λόγια τα ωραία τα μεγάλα τέλειωσαν για τους Κυβερνώντες, δεν μας έχουν ανάγκη, μας δυσφήμησαν, μας είπαν άχρηστους, μας πούλησαν στο σκλαβοπάζαρο της παγκοσμιοποίησης, θα πάρουν τα λύτρα της προδοσίας  και θα μας αφήσουν, διαμελισμένους με ‘όλους τους ταλαίπωρους και προβληματικούς όλου του κόσμου. Η Ελλάδα θα γίνει η χωματερή της παγκοσμιοποίησης.

Το πρόβλημα είναι ο ανημέρωτος πολίτης που τον βομβαρδίζουν τα προδοτικά ΜΜΕ, καμαρώστε τα, πέντε Τουρκικά σήριαλ παίζονται αυτή τη στιγμή. Ακόμα χειρότερο πρόβλημα είναι ο οξειδωμένος πολίτης, που πιστεύει ακόμη στα  κόμματα.
Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι η διάλυση του Στρατού που αυτή τη στιγμή επιχειρείται.

Είμαι ο πρώτος που θα ήθελα να υπάρχει Ειρήνη δεν μου το επιτρέπει η εμπειρία μου, δεν πιστεύω τους Έλληνες Πολιτικούς, πολύ δε περισσότερο τους Τούρκους (ιδέ συνημμένο)

Η πλατφόρμα ή το κόμμα θα πρέπει να φτιαχτεί το συντομότερο δυνατό. Μια ομάδα πατριωτών, σοφών, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, χαμηλών τόνων, θα βρίσκεται πίσω από την πλατφόρμα ή το κόμμα. Όλοι γνωρίζουμε κάποιους πατριώτες, τους οποίους θα προτείνουμε. Κάθε πρόταση θα αξιολογείται. Η σωτηρία θα έλθει όταν τεθεί η προσωπική προβολή εκάστου κάτω από το Εθνικό συμφέρον.

Οι Ομάδα αυτή θα εξασφαλίσει την σωστή επιλογή των ανθρώπων που θα ηγηθούν του κινήματος. Θα ανοίξει την αγκαλιά της σε όλους τους Έλληνες, σε όποιο κόμμα, ομάδα, αδελφότητα ανήκαν, εφόσον είναι αποδεδειγμένα πατριώτες

Η αποστολή αυτή της Ομάδος Εθνικής Ασφάλειας ενδεικτικά θα μπορούσε να είναι η παρακάτω:
1.     Η Οργάνωση του κινήματος και τρόπος λειτουργίας.
2.     Η Επιλογή των ανθρώπων που θα εμφανισθούν σαν κίνημα μπροστά στον κόσμο (Βιτρίνα)
3.     Η Ασφάλεια του κινήματος από εξωτερικές παρεμβάσεις και διασπαστικές τάσεις.
4.      Δημιουργία ενιαίου Κέντρου ηλεκτρονικής Ενημέρωσης
5.     Δημιουργία τεχνικών ομάδων για :
a.     Οικονομία
b.    Ανάπτυξη
c.     Άμυνα
d.    Εξωτερική πολιτική
e.     Θέματα Εσωτερικών και Ασφάλειας
f.      Λαθρομετανάστευσης κλπ

Καθίσταται αντιληπτό ότι πρόκειται για μια γιγαντιαία προσπάθεια όπου οι νέοι πρέπει να έχουν ιδιαίτερη θέση, πατριωτικοί σύλλογοι, ενώσεις συνταξιούχων και αποστράτων μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα.
Ο Εισαγγελεύς που απεδέχθη την καταγγελία του Κυρίου Αντωνίου περνά στην ιστορία. Χρειάζεται ηθική υποστήριξη. Οι πιέσεις που ενδεχομένως θα δέχεται είναι τρομερές.
Η Πατρίδα του οφείλει πολλά.

Όλοι θα πρέπει να είναι στις 11 Ιανουαρίου στην Χαλκίδα.
Τα πατριωτικά Blogs θα πρέπει να τον στηρίξουν και να ενημερώνουν συνέχεια τον Λαό. Αν χρειαστούν ας ζητήσουν βοήθεια και από τα ανταγωνιστικά Blogs.

Διατρανώστε ότι:
·       Όλες οι συμφωνίες του απάτριδος Πρωθυπουργού είναι άκυρες. ·       Ο Ορυκτός πλούτος ανήκει στον Λαό και δια τούτο η Ελληνική Εταιρία που συστήθηκε για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας, θα πρέπει να καλύψει με ειδικά ομόλογα πενταετούς ισχύος τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τις μειώσεις που υπέστησαν οι εργαζόμενοι. (Αυτό το θέμα θέλει ειδική ανάλυση)

Στέργιος

ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ στο 05/01/2011

11-01-2011:ΚΑΛΕΣΜΑ – ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ(1) και (2)

0 comments: