22/08/2012

Ο Δημ. Καζάκης απαντά στους ανώνυμους πράκτορες του διαδυκτίου , σε σχέση με τις πυρκαγιές της Χίου ...

Φαίνεται ότι η προσέγγιση που έκανα στις πυρκαγιές της Χίου και τα παιχνίδια που παίζονται, ενόχλησε τους πράκτορες που κυκλοφορούν στο διαδίκτιο.



Χαρακτηριστική περίπτωση μια "ανάλυση" ενός, ως συνήθως, ανώνυμου στην γνωστή πεπατημένη της διατεταγμένης πρακτόρικης ερμηνείας των φαινομένων (http://attikanea.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8042.html?spref=fb). Ξέρετε γιατί καίγεται η Χίος; Γαιτί οι Τούρκοι ετοιμάζονται για εισβολή στο νησί! Και μάλιστα που; Στην κεντρική ορεινή περιοχή! Φιλοκαλούμεν μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας, έγραφε ο Θουκιδίδης, αλλά ο ανώνυμος "αναλυτής" ξεπέρασε κάθε όριο ευτέλειας και μαλακίας.

Η ουσία είναι απλή. Πρόκειται για μια ακόμη από τις γνωστές "αναλύσεις" ανώνυμων πρακτόρων του διαδικτίου. Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να μας φάνε. Ξεχάστε λοιπόν το καθεστώς κατοχής, τους Ευρωπαίους επενδυτές και τους Αμερικανούς επικυρίαρχους. Οι προαιώνιοι εχθροί του έθνους, οι Τούρκοι, αυτοί είναι οι επικίνδυνοι. Μόνο που οι ντόπιοι είναι χειρότεροι από τους προαιώνιους εχθρούς του έθνους και τα έχουν βρει ήδη με την οικονομική και πολιτική ολιγαρχία της αντίπερα όχθης.

Όσο κι αν οι βλακώδεις "αναλύσεις" των ανώνυμων πρακτόρων στο διαδίκτιο προσπασθούν να συγκαλύψουν το γεγονός είναι ένα: ο εσωτερικός εχθρός στην Ελλάδα είναι πολύ πιο επικίνδυνος από τον όποιο εξωτερικό εχθρό και έχει ήδη ανοίξει όχι απλά την κερκόπορτα, αλλά φαρδιά πλατιά τις πύλες της χώρας σε κάθε δύναμη που ξέρει να αγοράζει τοις μετρητοίς. Οι Τούρκοι απλά θέλουν κι αυτοί να αγοράσουν σε μια χώρα που ξεπουλιέται στο σύνολό της. Δεν είναι λοιπόν μαλάκες να ρισκάρουν πολεμική αναμέτρηση όταν τα έχουν βρει με τους "δικούς μας" υπό την σκέπη των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να μην το καταλαβαίνεις αυτό;

Βέβαια, η ερώτηση είναι ρητορική όσον αφορά στον ανώνυμο πρακτορίσκο γιατί πολύ απλά αυτός κάνει την δουλειά του. Το δυστύχημα όμως γι' αυτόν είναι ότι η πελατία ηλιθίων στην οποία ποντάρει όλο και λιγοστεύει και πολύ σύντομα θα μείνει χωρίς δουλειά. Αμήν και πότε.

0 comments: