10/06/2012

Ανοιχτή επιστολή στους χαφιέδες τους κατάσκοπους και αλλα τέτοια ανδροειδή


Χαφιέδες πράκτορες καθήκια σιχαθήκαμε το Ναζιστικό γκεσταπίτικο στυλάκι σας.
Πολυ πιθανόν η εισαγωγη μου να τράβηξε την προσοχή σας προδοτικα σκουπίδια.

Εδω είναι Ελλάδα ρε κερατάδες δεν ειναι σαν τις μπανανίες η τη Β Κορέα οπου οι ψυχοπαθείς ιδιοκτήτες σας μπορούν και κανουν οτι γουστάρουνε με τις γυναίκες και τα παιδιά μας.

Βαλτε μυαλό κατάσκοποι και ενωθείτε με τον Ελληνικό λαό.
Ο στρατός μας δεν πρόκειται  να επιτεθεί εναντίον μας και οταν σας πιάσουμε  προδότες πρεπει να εχετε έτοιμες πολυ πειστικές δικαιολογίες για την συνεργασία σας μαζι τους.

Η Ελλάδα δεν ανέχεται πια τους βρυκόλακες που κρύβονται πισω απ’τις μυστικές υπηρεσίες τα πισώπλατα μαχαιρώματα το σκοταδισμό και τις άνανδρες επιθέσεις τους ενάντια στο λαο μας.

Θαρρος και ανδρεία δεν είναι να δουλεύετε με τους προδότες αλλα να σταματήσετε να γονατίζετε μπροστά τους, να σηκωθείτε όρθιοι και να πειτε ΟΧΙ στο φασισμό που επιβάλουν στη χωρα.

Πείτε οτι θέλετε για μας αλλα να θυμάστε πως εμεις τολμάμε να αντιστεκόμαστε στη δικτατορία που ξέρετε πολυ καλά οτι στήνουνε την ωρα που εσεις κρύβεστε στα μέγαρα τους παίζοντας το ρολο που σας έθεσαν για την κατάργηση του Συντάγματος και της ελευθερίας μας.
Σας σιχαίνομαι, ειστε το αντίθετο ακριβώς απ’αυτό για το οποίο οι πρόγονοι μας χύσανε ποτάμια αίματος. Πολέμησαν, δολοφονήθηκαν κρεμάστηκαν κατα χιλιάδες για να έχετε ΕΣΕΙΣ ελευθερία και δικαιώματα και τωρα ΕΣΕΙΣ συμμετέχετε στην παράνομη κατάργηση των κατακτήσεων τους.

Ποιος να το φανταζόταν πως μορφωμένοι σαν κι’εσας θα’ταν τοσο πρόθυμοι στο να χτίσουν ενα κοσμο οπου ολοι (κι’ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι) θα ζουν μεσα στο φοβο κατω απο τη σκιά μιας τυραννίας;

Σηκωθείτε, κοιτάξτε τα παιδιά στα ματια και αναλογιστείτε αν πραγματικά το αξίζει ο λαος μας τέτοιο τελος.

Λεξεις κλειδιά: επίθεση, βομβα, μουσουλμάνοι, οπλα, στοχος, νεα ταξη πραγματων, εκρηξη, ντουφέκι, μπαρούτι, σχέδιο, ρουκέτα, χειροβομβίδα, ΣΙΑ, ΕΥΠ, ΚΥΠ, ΕΑΤ ΕΣΑ

0 comments: