12/02/2011

Ο στρατός επιβολής της Ευρωπαϊκής χούντας EUROGENDFOR σε Δράση την 23/2/2011.


Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής
ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα.
"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ...
Δοκιμή επιβολής ισχύος σε εξεγέρσεις πολιτών σχεδιάζουν οι Βρυξέλλες στην Ελλάδα την 23η Φεβρ. 2011.


Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές δίνει στις Βρυξέλλες την ευκαιρία την 23η Φεβρ. 2011 να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.

Η μυστική αυτή ομάδα λέγεται EUROGENDFOR, έχει την έδρα της στην Ιταλία και θα έχει την πρώτη της μεγάλη επέμβαση ενάντια σε λαό ενός ευρωπαϊκού κράτους όπως αναφέρουν οι πληροφορίες την 23 /2/ 2011.



Αν δεν λειτουργεί το βιντεο δειτο στο youtube:
http://www.youtube.com/watch_popup?v=1C5OKfGwXj8&vq=medium

Η Ελλάδα βράζει. Δείτε τα γεγονότα που εξελίσσονται καθημερινά στην Κερατέα. Από μέρα σε μέρα οι διαμαρτυρίες των πολιτών θα γίνονται και πιο βίαιες και όπως διαπιστώνεται η ηγεσία ενισχύει αυτήν την ανάφλεξη προκειμένου να επιδείξει την δύναμη της. "...Μονάχα που ΔΕΝ γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι ΚΕΡΑΤΙΩΤΗΣ !!!"

"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" :
Είναι η πασίγνωστη ιστορική φράση του Λεωνίδα, βασιλιά των Σπαρτιατών η οποία δόθηκε σε απάντηση των κηρύκων του βασιλιά των Περσών Ξέρξη, όταν αυτός ζήτησε την παράδοση των όπλων των αμυνομένων Ελλήνων στο στενό των Θερμοπυλών.

Η απάντηση «μολών λαβέ» (κατά την πιο γνωστή μετάφραση «έλα να τα πάρεις»)

Τη φράση επανέλαβε αιώνες αργότερα ο υπαρχηγός της ΕΟΚΑ Γρηγόρης Αυξεντίου στις 03/03/1957 στους Άγγλους όταν αυτοί περικύκλωσαν το κρησφύγετό του στα βουνά του Μαχαιρά. Με αυτή τη φράση ο Αυξεντίου οδηγήθηκε σε φριχτό θάνατο αφού οι Άγγλοι αμέσως μετά άδειασαν πολλά δοχεία με βενζίνη μέσα στο κρησφύγετο του και τον έκαψαν.

Σχετικές αναρτήσεις:
"ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Παρελήφθησαν υλικά καταστολής πλήθους (Anti-Riot Control) από τον στρατό.")

By Amynias.blogspot.com

Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: επιβολής της Ευρωπαϊκής χούντας EUROGENDFOR σε Δράση την 23/2/2011.AMYNIAS: Ο στρατός

0 comments: