19/06/2011

Λογιστικός έλεγχος Δημόσιου Χρέους

Η λέξη «Συναίνεση» ακούστηκε πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες. Ήταν το κεντρικό και σημαντικότερο θέμα στα τηλεοπτικά παράθυρα και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Όταν, όμως, αυτή δεν επετεύχθη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παρούσα Οικονομική κατάσταση, που οδηγεί τη χώρα ολοταχώς προς τη χρεοκοπία, όλοι αναρωτήθηκαν γιατί και ταυτόχρονα διαμαρτυρήθηκαν και όμως, συναίνεση υπήρξε. Η Συναίνεση επετεύχθη λίγες μέρες νωρίτερα, σε ανύποπτο, ίσως, για τον περισσότερο λαό, χρονικό σημείο, τότε που ακόμα δεν είχαν κορυφωθεί οι διαδικασίες.

Για του λόγου του αληθές, αρκεί να ανατρέξουμε στα πρακτικά της βουλής των πρώτων ημερών του Ιουνίου 2011 (1 ή 2 Ιουνίου), για να διαπιστώσουμε ότι η πρόταση για την σύσταση «Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Λογιστικό Έλεγχο του Δημοσίου Χρέους», απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, με πιθανότερο σκοπό να μη μάθει ποτέ ο Ελληνικός Λαός πώς δημιουργήθηκε αυτό και ποιο μέρος του είναι παράνομο και επαχθές…

Η Συναίνεση επιτέλους επετεύχθη !

Το τρομερό και αδιαμφισβήτητο επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε ήταν ότι ο Λογιστικός Έλεγχος καλλιεργεί δήθεν την αυταπάτη αποφυγής των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας. Και, βέβαια, ομόφωνα συμφώνησαν τα τρία κόμματα ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ν.Δ. και ΛΑ.Ο.Σ

Γιατί άραγε; Έχουν να κρύψουν κάτι οι ανεπάγγελτοι, στην πλειοψηφία τους, καταπατητές του κτιρίου της Βουλής των Ελλήνων, δηλαδή οι βουλευτές;

Συνήθως αυτοί διαφωνούν στα πάντα, αλλά σαν έρθει η ώρα για τις δικές τους ευθύνες και τα δικά τους προνόμια, γίνονται όλοι μια σφιχτή γροθιά! ΛΑΜΟΓΙΑ…

Ποιος τιμωρήθηκε για τα κραυγαλέα σκάνδαλα, που συγκλόνισαν και συνεχίζουν να συγκλονίζουν την πατρίδα μας; Βλέπε: Δομημένα ομόλογα, Χρηματιστήριο, Βατοπέδι, Siemens, Υποβρύχια και πολλά ακόμα. Αλλά όταν έρθει η ώρα να ψηφίσουν για την αύξηση της βουλευτικής αποζημίωσης ή την παραχώρηση και άλλων διευκολύνσεων (αφορολόγητο, δωρεάν (=τζάμπα) μετακινήσεις κ.α.) στους εαυτούς τους, η πλειοψηφία αυτών γίνεται μία αδιάσπαστη γροθιά!!!

Είπαν όχι στο Λογιστικό έλεγχο του Δημοσίου χρέους, για να μην αποκαλυφθούν όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα…

Ο Λογιστικός Έλεγχος θα αναδείκνυε με κάθε λεπτομέρεια το μέγεθος του παράνομου και επαχθούς χρέους, συνολικά και αναλυτικά, κατά χρεώστη, πιστωτή και υπόχρεο αποκατάστασης της ζημίας που υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο, μετά από 40 χρόνια κακουργηματικής διαχείρισης του δημοσίου χρήματος από το Πολιτικό Προσωπικό της Ελλάδος, ήτοι τους διορισμένους υπαλλήλους και BrokersΕλλήνων και Αλλοδαπών Νταβατζήδων, που έχουν καταπατήσει το κτίριο της Βουλής και, μαζί με αυτό, το Σύνταγμα, την Αξιοπρέπεια και το Μέλλον της Πατρίδας μας.

To επιχείρημα ότι ο Λογιστικός Έλεγχος καλλιεργεί δήθεν την αυταπάτη αποφυγής των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας, δεν αντέχει σε καμία λογική.

Δεν ζητήσαμε το Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους για να μην το πληρώσουμε.

Τον ζητήσαμε για να μάθουμε ποιοι το δημιούργησαν και σε ποιους πρέπει να το χρεώσουμε.

Ο λογιστικός Έλεγχος θα βοηθούσε στον εντοπισμό όλων των χρεωστών, των μιζών και προμηθειών, των παράνομων χρηματοδοτήσεων και υπερτιμολογήσεων και τότε το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορούσε να στραφεί εναντίον αυτών που το δημιούργησαν, με αγωγές αποζημιώσεων και απαιτώντας την επιστροφή αυτών των ποσών, έντοκα!

Τότε θα κατέρρεε και ο ισχυρισμός του Πάγκαλου, ότι «μαζί τα φάγαμε τα λεφτά». Τότε θα μπορούσε το Ελληνικό Δημόσιο να μετατρέψει μέρος αυτού σε Ιδιωτικό, καθιστώντας υπόχρεους για την αποπληρωμή του αυτούς που τα έφαγαν πραγματικά, Έλληνες και μη, Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα. Το επόμενο βήμα θα ήταν να εκχωρηθούν τα ποσά που προκύπτουν στους δανειστές μας, προς εξόφληση των δανείων που έχουμε πάρει, αφού πλέον έχουμε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι μπορούμε να επιβιώσουμε μόνο με δανεικά, όντας ανίκανοι να παράγουμε νέο εθνικό προϊόν, υπεραξία και πλούτο. Γιατί σε αυτό φρόντισαν όλες οι κυβερνήσεις από τη μεταπολίτευση και μετά, εκχωρώντας το σύνολο σχεδόν των βιομηχανιών της πατρίδας μας και των λοιπών παραγωγικών μονάδων σε ξένα χέρια ιδιωτών, Ελλήνων και αλλοδαπών…!

Καταλαβαίνετε τώρα, γιατί και τα τρία κόμματα ψήφισαν ομόφωνα ΟΧΙ στο ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ;

0 comments: