17/06/2011

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ !!!

  Tου Βασίλη Σ. Λιότσιου καθηγητή οικονομικώv

Όταν, στις 22/06/1940 η Γαλλία συνθηκολογούσε, ο Χίτλερ την εξανάγκασε να υπογράψει τη συνθηκολόγηση, μέσα στο ίδιο βαγόνι τρένου (στο δάσος της Κομπιένης), όπου 22 χρόνια πριν, ο στρατάρχης Φος , υπέγραψε την παράδοση της Γερμανίας του Κάιζερ και σηματοδότησε το τέλος του 1ου παγκοσμίου πολέμου.

    Στο βαθμό που η κίνηση αυτή του Χίτλερ στόχευε στη γελοιοποίηση της Γαλλίας και μέσω αυτής, στη πλήρη συντριβή του ηθικού του Γαλλικού λαού, η εθελοντική (!;) συμμετοχή ενός Βενιζέλου  στην κυβέρνηση του τελικού και ολικού ξεπουλήματος, μόνο συνειρμική δεν είναι.  
Το σύστημα θέλει να μας δείξει τα δόντια του .Θέλει να μας αποδείξει, όχι μόνο ότι δεν μπορεί να ηττηθεί, αλλά και ότι, ό,τι ώρα θέλει, μπορεί να μας κερδίσει γελοιοποιώντας μας κιόλας !

    Ξαφνικά, ο άνθρωπος που, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατονόμαζε (δήθεν) τον Γιώργο Παπανδρέου ως άτομο περιορισμένης ευθύνης και ανύπαρκτης ηγετικής ικανότητας ! Ο άνθρωπος που ήταν (δήθεν) εσωτερικός του αντίπαλος στις εσωκομματικές εκλογές του 2007  και εξέφραζε (δήθεν) το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ ! Ο άνθρωπος που ,με ζηλευτό κι από τον Αλέξη Μινωτή υποκριτικό ταλέντο, έπαιξε την παράσταση του παρ’ ολίγον Ζάππειο, όταν (δήθεν) τον πήρε ο πόνος που το ΠΑΣΟΚ έχασε εξ’ αιτίας του άχρηστου Γιωργάκη ,ΠΗΡΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !
     Βενιζέλο επιλέξαμε για να σας φτιάξει και Βενιζέλο για να σας ξεπουλήσει, φαίνεται να μας λένε οι Δανειστές μας, για να μην κάνουμε τον…μάγκα σ’ αυτούς ! Ξέρουμε και συμβολισμούς που σας πονάνεφαίνεται να μας λένε !
     Εμάς όμως δε μας νοιάζει τι λένε οι τοκογλύφοι ,αυτή είναι η δουλειά τους και ούτε τους φοβόμαστε .Δεν μας κέρδισαν εξάλλου ποτέ πολεμώντας μας κατά μέτωπο .Πάντα με …εφιάλτες και εσωτερικούς πράκτορες που ξεγελούσαν το φιλότιμό μας, μας κέρδιζαν . Δε μας πονάει αυτό. Εμάς μας πονάει ότι (χωρίς φιλότιμο), άνθρωποι υπεράνω υποψίας , υποτιθέμενοι Έλληνες με πολυετή παρουσία στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, που τη στιγμή αυτή, αποτελούσαν το αποκούμπι μιας μεγάλης μερίδας του προδομένου λαού από όλες τις παρατάξεις, αλλά και αφετηρία περήφανης εξόδου από την κρίση ,με ταυγιή στοιχεία του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύεται πως τελικά δεν ήταν τίποτε άλλο παρά θλιβερές  εφεδρείες του ίδιου του συστήματος !

     Ο Ανδρέας Λοβέρδος από την αρχή και τώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, οι πολέμιοι (τάχα) του Παπανδρέου στις εσωκομματικές θεατρικές εκλογές για ανάδειξη Προέδρου, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΛΟ, έχουν αναλάβει εργολαβικά τις δύσκολες αποστολές της αρχικής και τώρα (και οι δύο μαζί) ,της τελικής πράξης του ξεπουλήματος της πατρίδας μας.
Οι αβρότητες με τον Παπακωσταντίνου, κατά τη διάρκεια παράδοσης του Υπουργείου από τον τελευταίο και το καλό κλίμα ,αποτελειώνουν και τις τελευταίες ελπίδες των ρομαντικών ,ότι ο Βενιζέλος μπήκε στην κυβέρνηση με σχέδιο για να κάνει εκ των έσω…απελευθερωτικό πραξικόπημα !
     Το είπα σε προηγούμενα άρθρα μου, θα το ξαναπώ και θα το λέω πάντα : «Το παγκόσμιο τραπεζικό λόμπι ,δεν θα μπορούσε να κρατήσει ζωντανό (κρυμμένο για την ακρίβεια) επί αιώνες, το απίθανο και απάνθρωπο χρηματοπιστωτικό κόλπο που σκαρφίστηκε ,αν είχε στη δούλεψή του μόνο φανερές εφεδρείες . Οι παγκόσμιοι τραπεζίτες είναι ζωντανοί παρά το εξόφθαλμο της απάτης τους ,γιατί κατόρθωσαν να εξαγοράσουν ΟΛΟ το πολιτικό φάσμα (και όχι μόνο) σε επίπεδο ηγετικών ομάδων και έτσι να δημιουργήσουν μια κατά συρροή  (αμειβόμενη βέβαια)  θεατρική παράσταση πολιτικών αντιπαραθέσεων ,που το μόνο που εξυπηρετεί και σιγουρεύει ,είναι τη διαιώνιση αυτού του απίθανου χρηματοπιστωτικού καθεστώτος – κόλπου ,της αποκλειστικής δηλαδή έκδοσης χρήματος χωρίς αντίκρισμα από ιδιώτες και την παράλληλη απαγόρευση στα κράτη να παράγουν δικό τους νόμισμα».
     Η κατάντια μας λοιπόν συμπυκνώνεται στην παρακάτω πραγματικότητα : Δυο φιλαράκια από το Χάρβαρντ, που πήγαν εκεί φυτεμένοι” από Αμερικανικά κολέγια και τζάκια,  χωρίς εξετάσεις στη ζωή τους και χωρίς τον όρο αποτυχία ή αδυναμία στο λεξιλόγιό τους , απλά και μόνο επειδή ανήκαν στην άρχουσα τάξη των επαγγελματιών πολιτικών , επιλέχθηκαν  (έτσι απλά) από τα μεγάλα αφεντικά να μας κυβερνήσουν σήμερα , 30 χρόνια μετά.
    Αν ήταν στο βασικό σχέδιο, ή εφεδρείες ,αυτοί ξέρουν. Πάντως εμείς ξέρουμε ότι ζούμε τον απόλυτο εξευτελισμό της λαϊκής βούλησης (και συνεπώς της Δημοκρατίας) και την απροκάλυπτη περιθωριοποίηση του λαού , όταν ανακαλύπτουμε ότι το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδος, είναι εδώ και καιρό πλήρως και σε βάθος, εξαγορασμένο και σε διατεταγμένη υπηρεσία και ότι οι ταγοί μας επιλέγονται στο εξωτερικό ως αχυράνθρωποι, από εξωθεσμικούς και ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ παράγοντες .
     Τα ψέματα τελείωσαν ! Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πριν από λίγες μέρες δήλωσε ότι ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !
    Μένει στον ίδιο να αποδείξει αν είναι Βενιζέλος ή …Τούρκογλου !

0 comments: