20/12/2010

Μαξ Κάιζερ Ελένη Σκόπη ΔΝΤ οικονομικοί δολοφόνοι




_Το ΔΝΤ παίρνει δάνειο υποσχόμενο τον πλούτο της Ελλάδας ως υποθήκη για να πάρη το δάνειο που θα χρησιμοποιησει για να εξαγοράση την Ελλάδα.

_Το ΔΝΤ παίρνει δάνειο υποσχόμενο τον πλούτο της Ελλάδας ως υποθήκη για να πάρη το δάνειο που θα χρησιμοποιησει για να εξαγοράση την Ελλάδα.

===

_Επι 11 χρόνια η GATA (Επιτροπή Αντιτράστ Χρυσού) συγκεντρώνει στοιχεία
που αποδεικνύουν ότι οι τιμές του χρυσού και του ασημιού κρατιούνται τεχνητά χαμηλές.
Οι συνεχιζόμενες έρευνες ξεκαθαρίζουν το ότι η J P Morgan (ένας απο τους κύριους μετοχους του ΔΝΤ) έχει πουλήσει περίπου 3.3 δις ανύπαρκτες ουγγιές ασημιού με μόνο σκοπό να κρατήση τη τιμη του χαμηλά και να κάνη το δολάριο και τα άλλα νομίσματα να κρατούν το ενδιαφέρον των επενδυτών.
Ο οικονομικός αναλυτής Max Keiser ζητάει απο τον κόσμο να αγοράση ασήμι και ασημένια νομίσματα για να ανεβάσουν την τιμή του και να οδηγήσουν έτσι την εταιρία σε πτώχευση αφού θα πρέπει να καλύψη τις εικονικές της πωλήσεις με ακριβότερο ασήμι.
Για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτή την πρωτοβουλία μίλησα με τον Max Κeiser και αρχικά τον ρώτησα γιατί πρέπει να οδηγήσουμε την J P Morgan σε πτώχευση.

_Λοιπόν είναι σαν να με ρωτάς γιατί πρέπει να πτωχεύσουμε την Αλ Καϊντα τους Ταλιμπάν η οποιαδήποτε άλλη τρομοκρατική οργάνωση, γιατί ο κόσμος απεχθάνεται την τρομοκρατία.

_Δηλαδή εσυ παρομοιάζεις την JP Morgan με τρομοκρατική οργανωση?
_Απολύτως, το λέω αυτό εδω και χρόνια. Εχουν εξτρεμιστικές άπόψεις περί των αγορών
πιστεύουν οτι δρουν εν ονόματι του Θεού είναι έτοιμοι να πεθάνουν και να σκοτώσουν
στην υπηρεσία της ιδεολογίας τους. Είναι οικονομικοί τρομοκράτες και κάνουν μεγαλύτερη ζημιά απ’όλες τις δήθεν τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Καϊντα. Θα ευχόμαστε να πτωχεύσουμε εναν τρομοκράτη. Αυτό είναι το κίνητρο, οι άνθρωποι δεν γουστάρουν τρομοκρατία δεν θέλουν να τους σκοτώνουν, δεν θέλουν τη βία και επομένως γι'αυτό θα θέλαμε να τους ξεφορτωθούμε, αυτό είναι το πρόβλημα, αυτα είναι που λεω πάντα για την Ελλάδα την Ιρλανδία και τις άλλες χώρες, οτι δηλαδή έχουν πρόβλημα οικονομικής τρομοκρατίας αυτό είναι το πρόβλημα τους.

_Τωρα, τι σημαίνει ανοιχτή η γυμνή θέση στο ασήμι?
_Λοιπόν το νόμισμα που χρησιμοποιούν αυτοί οι οικονομικοί τρομοκράτες στις βρωμοδουλειές τους είναι το δολάριο, η τιμή του οποίου κρατιέται τεχνητά υψηλή απο τους ίδιους με το να κρατάνε τις τιμές του χρυσού και του ασημιού χαμηλές. Πως? Στην περίπτωση της J P Morgan αυτό σημαίνει οτι πουλάνε με πιστοποιητικά κουρελόχαρτα, δισεκατομύρια ουγγιών ασημιού που δεν έχουν.
Μ'αυτόν τον τροπο κρατάνε την τιμή του χαμηλή.
Αυτό σημαίνει πως στον ισολογισμό τους υπάρχουν δισεκατομύρια ουγγιών ασημιού που δεν τους ανήκε ποτέ αλλά το πούλησαν και το χρωστάνε στους αγοραστές.
Αυτό είναι το "άνοιγμα" τους, η "γύμνια" τους.
Ετσι, με το να αγαοράσουμε ολοι ασήμι ανεβάζουμε την τιμη του με τρόπο που δεν μπορεί να ελέγξη η J P Morgan που σημαίνει οτι θα αναγκαστεί να καλύψη τη "γύμνια" της με τιμές πολύ ψηλότερες απ'ότι είχε υπολογίσει και έτσι θα πτωχεύσει.

_OK ας δούμε κατι άλλο, η Στάνταρντ και Πούρς προειδοποίησε πως η δανειοληπτική
δυνατότητα της Ελλάδας πρόκειται να υποβιβαστή κι’αλλο μετά τις προτάσεις της ΕΕ για νέες διαδικασίες στην εφαρμογή της διάσωσης των τραπεζών. Γιατί, γιατί τώρα;
_Αυτά είναι όλα μέρος της ίδιας προσπάθειας. Οπως εχω εξηγήσει, τα πρακτορεία αξιολόγησης και οι πωλητές ομολόγων και το ΔΝΤ και οι διευθυντές των φαντς, δουλεύουνε όλοι μαζί. Ετσι λοιπόν τα πρακτορεία αξιολόγησης υποβαθμίζουν τα ομόλογα μιας χώρας και μετά οι δολοφόνοι ομολόγων όπως λέγονται, αυτοί που πουλάνε "ανοιχτά", πουλάνε "γυμνά", δηλαδή ομόλογα που δεν έχουν. Πουλάνε Ελληνικά ομόλογα που δεν υπάρχουν. Κάλπικα. Ανύπαρκτα ομόλογα.
Αυτό έχει αποδειχτεί ξανά και ξανά, και γίνεται με στόχο να καταστρέψουν την χώρα. Μετά μπαίνει μέσα το ΔΝΤ και κλέβει ότι υπάρχει. Το ΔΝΤ θέλει να κλέβη όλο τον πλούτο της χώρας που υποτάσσει μέσω της διαδικασίας που περιέγραψα. Κλέβουνε τον πλούτο της Ελλάδας, της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας, και είδαμε τι κάνανε στην Νότια και στην Κεντρική Αμερική, για δεκαετίες, και στην Ανατολική Ευρώπη, αλλά κανένας από τον "δυτικό" κόσμο δεν φανταζόταν πως οι τρομοκράτες του ΔΝΤ και των κεντρικών τραπεζών θα έφταναν και στην χώρα τους αλλά τώρα πια έφτασαν και θα
πάνε και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

_Ο Στρος Καν έρχεται στην Αθήνα τι μπορούμε να περιμένουμε;
_Αυτός πρέπει να συλληφθή, πρέπει να πάη φυλακή, είναι τρομοκράτης. Το ΔΝΤ είναι χρεωκοπημένο. Το ΔΝΤ βασικά αποτελείται απο Αμερικανικές τράπεζες, και όλες απολύτως οι Αμερικανικές τράπεζες είναι χρεωκοπημένες. Ετσι λοιπόν το ΔΝΤ δεν έχει λεφτά να "διασώση" κανέναν. Το ΔΝΤ είναι χρεωκοπημένο, το ΔΝΤ χρειάζεται τον πλούτο τηε Ελλάδας, και των άλλων χωρών για να πληρώσουν τα μπόνους του Στρος Καν και τους μισθούς τους. Αυτοί είναι οι χρεωκοπημένοι. ΟΧΙ η Ελλάδα και η Ιρλανδία. Αυτοί είναι που εισβάλουν και κλέβουν τον Ελληνικό πλούτο, κάτι παρόμοιο γίνεται και στον επιχειρηματικό κόσμο, όπου όταν μια εταιρία Α εξαγοράζεται από μια άλλη Β, η Β βάζει υποθήκη τα υπάρχοντα της Α για να πάρη το δάνειο της αγοράς. Ετσι και το ΔΝΤ παίρνει δάνειο βάζοντας τον πλούτο της Ελλάδας ως υποθήκη, έτσι με το δάνειο αυτό εξαγοράζει την Ελλάδα. Όμως τα λεφτά του δανείου δεν πάνε στην Ελλάδα, αλλα για να σβυστούν τις "ζημιές" που δηλώνουν
οι πωλητές των ανύπαρκτων, κάλπικων ομολόγων δηλαδή η ίδια σπείρα.
Στο ΔΝΤ δεν έχουν λεφτά, είναι χρεωκοπημένοι, όλοι αυτοί έπρεπε να'χουν συλληφθή, είναι απατεώνες, είναι τσαρλατάνοι, ο Στρος Καν είναι μια απειλή, δεν έπρεπε να γίνη δεκτός στην Ελλάδα, θα καλούσατε ποτέ τον Οσάμα Μπιν Λαντεν στην χώρα σας για συζητήσεις με την ηγεσία σας για την πωληση της Ελλάδας? ΟΧΙ. Τότε γιατί το επιτρέπετε στον Στρος Καν? Έχουν τους ίδιους χρηματοδότες δουλεύουν για ίδιους στόχους, ίδια ιδεολογία, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους εκτός ίσως του ότι
ο Στρος Kαν είναι μπλεγμένος σε περισσότερους πολέμους, έχει σκοτώσει πολυ περισσότερο κόσμο.

_Τώρα βλέπουμε το ντόμινο που μας είχες πει πως θα ξεκινήσει μετα την Ελλάδα. Που και πότε θα σταματήσει?
Το ντόμινο ξεκίνησε απο την Ισλανδία, όπως είχα πει στην ταινία μου που έκανα στο Ρέϊκιαβικ όπου είχαμε προβλέψει οτι η Ισλανδική κορώνα θα καταρεύσει σ'ένα χρόνο, όπως κι'έγινε, μέτα πήγε στην Ελλάδα στην Ιρλανδία, και στην Πορτογαλία. Βλέπουμε τώρα πως τα πρακτορεία αξιολόγησης υποβίβασαν την Πορτογαλία, γιατί νομίζετε? Είναι η ίδια τεχνική, τα πρακτορεία αξιολόγησης υποβιβάζουν την δανειοληπτική ικανότητα μιας χώρας και οι "οικονομικοί δολοφόνοι" πουλάνε τόνους ανύπαρκτων ομολόγων, το ΔΝΤ αρχίζει και ζητάει λιτότητα, αυτό αρχίζει τον πανικό, που έχει ως αποτέλεσμα κι'άλλους υποβιβασμούς, περισσότερες βιασμένες πωλήσεις και περισσότερη λιτότητα και ο κύκλος συνεχίζεται. Όπως φαίνεται καθαρά πια, τα μεγαλύτερα φαντς του κόσμου έχουν βάλει στο στόχαστρο τους την ευρωζώνη και το ευρώ, προσπαθούν να καταστρέψουν το ευρώ, όπως έκαναν το 1993 όταν κατέστρεψαν την στερλίνα. Ολόκληρη η ευρωζώνη βρίσκεται στο στόχαστρο του Τζορτζ Σόρος και της σπείρας των φαντς. Δηλαδή συνεργάζονται παράνομα και "πυροβολούν" μέχρι εξοντώσεως το ευρώ και την ευρωζώνη γενικότερα.

_Ακούμε τελευταία για την έκδοση ευρω-ομολόγων, πως θα βοηθήσουν αυτά την ευρωζώνη? Θα την προστετεύσουν και πως?
_Θα βοηθήσουν τους τραπεζίτες, γιατί θα εισπράτουν περισσότερες αμοιβές απο τις πωλήσεις, θα πάρουν όλα τα χρέη από ενα τύπο ομολόγου, θα τα μεταφέρουν σε ένα νέο και θα αποκομίσουν τεράστιες αμοιβές, αλλά αυτό δεν θα βοηθήσει τους κατοίκους της ευρωζώνης. Οι άνθρωποι της ευρωζώνης θα κληθούν να πληρώσουν υψηλότερα επιτόκια και τόκους, θα χάσουν ακόμα περισσότερο απο την αυτονομία τους και θα τους επιβληθεί μεγαλύτερη λιτότητα. Δεν θα βοηθήσει κανέναν, εκτός απο τους τραπεζίτες που θα εισπράξουν τις αμοιβές για αυτήν την άσκηση που έχει μόνο σκοπό την "δημιουργία" αμοιβών για τους ... τραπεζίτες.

Μετάφραση: http://rapidshare.com/files/438375564...

0 comments: