15/09/2010

Οι αληθινοι κομμουνιστες ... λιγα λογια με αφορμη "κι'αλλα μέτρα ασφαλείας για τον Πρωθυπουργό"

Οι αληθινοι κομμουνιστες δεν ειναι οι εργατες που τα βγαζουν, δεν τα βγαζουν περα, αλλα οι κρατουντες που σχεδιαζουν και "επιτηρουν" την εκμεταλευση τους.

Τα Μακρονησια και αλλοι, κρυφοι τοποι "διακοπων", εχουν ηδη επανδρωθει και περιμενουν "επισκεπτες".
Καθε ευκαιρια μεγαλοποιειται και προβαλεται απο τα ΜΜΕ ως ενδειξη ανεξελεγκτης παρανομιας στη χωρα και χρησιμοποιειται ως αφορμη για να μπουν σε χρηση, συνεχως αυξανομενα, τα μετρα, κατα των δικαιωματων μας, που ψηφιστηκαν κυριως απο την προηγουμενη, αλλα και την τωρινη κυβερνηση.

Οι γυναίκες φρουροί (που, όπως βεβαιώνεται, πραγματοποίησαν την ίδια σκληρή εκπαίδευση που πραγματοποίησαν και οι άνδρες συνάδελφοί τους) είναι ειδικευμένες στην προστασία υψηλών προσώπων, που βρίσκονται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Κινούνται συνεχώς αθόρυβα και για ευνόητους λόγους ασφαλείας ούτε τα ονόματά τους δίνονται ούτε φωτογραφίζονται. Ουδείς, βλέποντάς τες, αναγνωρίζει ότι είναι αστυνομικοί, με τόσο σκληρή μάλιστα εκπαίδευση, αφού όλες είναι νέα κορίτσια (ορισμένες πανύψηλες), ντυμένες με πολιτικά (συνήθως με ταγέρ), ευγενέστατες, που υποδέχονται όλους τους επισκέπτες του Μεγάρου Μαξίμου και τους οδηγούν προσωπικά στα γραφεία που θέλουν να επισκεφθούν. Οι ίδιες αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τους επισκέπτες και στην έξοδο.
BHMA

0 comments: