24/05/2012

H EE δεν αφήνει την Ελλάδα απ'τα νύχια της

Η Υπερ-συγκέντρωση εξουσίας διευρύνει τα καταστροφικά αποτελέσματα της αποτυχίας.


Οι γραφειοκράτες της ΕΕ δήλωσαν οτι η Ελλάδα πρεπει να μείνει μεσα στην ευρωζώνη και να σεβαστεί τις υποχρεώσεις της προς το διεφθαρμένο χρηματοοικονομικό σύστημα που εχει κατακερματίσει τη χωρα καθως επιχειρεί το ίδιο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η νυφίτσα της ΕΕ ο Βαν Ρομπα ο ΜΗ εκλεγής εγκάθετος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού συμβουλίου δήλωσε μετα το τελος της συνόδου στις Βρυξέλλες πως η Ελλάδα δεν εχει πλεον το δικαίωμα αυτοκυριαρχίας και βρίσκεται εξαρτημένη στο όνειρο του Υπερ-κρατους της ΕΕ.

"Εκ μερους των ηγετών των ΕυρωπαΙκών κρατών .. θέλουμε η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη και να σεβαστεί τις συμβάσεις που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις της ... γνωρίζουμε καλα τις σημαντικές προσπάθειες που εχουν ηδη κανει οι πολίτες της Ελλάδας" .. στους οποίους προσθέτω, εχουν επιβληθεί φτώχεια και ανέχεια καθως μας φόρτωσαν με τα [δηθεν δάνεια των τραπεζών που συνεπραξαν με τις κυβερνήσεις της Ελλάδας] για να βαλουν τη χωρα στην ευρωζώνη .. "αλλα πρέπει να συνεχίσουν με τις ζωτικές μεταρρυθμίσεις". .. που επιβάλλονται απο την Τρόικα της ΕΚΤ της ΕΕ και του ΔΝΤ [PDF].

Ο Πικραμένος, που κατα πολλους δεν ειναι τίποτα περισσότερο απο εναν επιστάτη των Τραπεζικών συμφερόντων προσέφερε την υποστήριξη του και ευχαρίστησε το Υπερ-κρατος για την "σωτηρία" και την ακόμα βαθύτερη βύθιση της χωρας στον δανεισμό [BBC].

Ο Βαν Ρομπα δήλωσε πως εχουν δωθεί ηδη 150 δις ευρώ για την "στήριξη της Ελλάδας" απο το 2010 και πρεπει να συνεχίσει την πορεία της προς τη μετα-δημοκρατική εποχή.

Παρα το οτι οι κομισάριοι (τέτοιους δεν είχανε εγκαταστήσει και στην ΕΣΣΔ;) ξερνάνε την προπαγάνδα της Υπερ-κρατικής μηχανής, στην πραγματικότητα εχουν πανικοβληθεί με την ιδέα πως εμείς οι Ελληνες μπορεί να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ισλανδίας και να διαγράψουμε μονοι μας τα δηθεν χρέη που τοσο κρυφά και ύπουλα μας επιβλήθηκαν απο κυβερνώντες και ξενες τράπεζες, οπως πολύ σωστα διαδίδει ο ΓΓ του Ε.Πα.Μ Δημήτρης Καζάκης. Υπολογίζεται πως τα κέρδη της Γκόλντμαν Σαξ υπερβήκανε το "δανειο που έδωσε" στην Ελλάδα για να την βαλει στην ευρωζώνη.

Οι τραπεζίτες οι κρατούντες και οι γραφειοκράτες δεν πρόκειται να κατσουν με τα χέρια δεμένα και εχουν ηδη καταστρώσει σχέδια για την περίπτωση που η Ελλάδα τους κλείσει την πόρτα στα μούτρα. Ο κυριότερος φόβος τους είναι πως αν φύγουμε απ΄την ευρωζώνη μονοι μας θα υπάρξει μια επίθεση στις τράπεζες για απόσυρση καταθέσεων και κεφαλαίων η οποία θα προκαλέσει την πτωση του πυργου της Βαβέλ που χτίζουν τοσα χρόνια. [Πανω απο 400 εκετομύρια ευρώ εχουν αποσυρθεί ηδη απο τις εκλογές της 6ης του Μαη]. Ο κοσμος θελει τα λεφτά του πριν τα καταπιεί ολα το σύστημα αφαίμαξης των τραπεζιτών.

Αν η κριση της ευρωζώνης μας δίδαξε κατι, αυτό είναι το οτι η παγκόσμια διακυβέρνηση και η στιγνή εκμετάλευση δεν δουλεύουν.

Η Υπερ-συγκέντρωση εξουσίας διευρύνει τα καταστροφικά αποτελέσματα της αποτυχίας.

0 comments: