20/12/2015

Νόμισμα: Eθνικό χωρίς χρέος και τόκους ή δανεικό;


Δεν είναι τυχαία αυτά που συμβαίνουν δε φταίει η μοίρα η κακή και το ριζικό μας ούτε το πεπρωμένο.
Ένα έθνος που σέβεται τους πολίτες του δεν δανείζεται αλλά εκδίδει το νόμισμα του. Με εθνικό νόμισμα χωρίς χρέη και τόκους δημιουργείς προοπτικές, ανάπτυξη, ζωή για το έθνος, ενώ με ξένο δανεικό το καταδικάζεις σε οικονομικό θάνατο. Είναι μαθηματικά αδύνατο να ξεχρεώσεις ποτέ γιατί και όλο το χρήμα που σου έδωσαν να τους επιστρέψεις δεν φτάνει για να πληρωθούν οι τόκοι. Η έκδοση χρήματος ως χρέος είναι η μοντέρνα μορφή σκλαβιάς και οι πολιτικοί που την αποδέχονται αμείβονται αδρά οπως ο Ιούδας γιά την προδοσία τους.

Μόνο με εθνικό νόμισμα χωρίς χρέη και τόκους προς τράπεζες αγορές, τοκογλύφους και άλλους δανειστές μπορούμε να προστατεύσουμε την περιουσία μας, την ελευθερία μας, τα δικαιώματα μας και τα σύνορα μας. Όταν ένα έθνος δανείζεται αντί να εκδίδει το νόμισμα του δεσμεύει τους καρπούς της εργασίας των πολιτών και τη χώρα ολόκληρη ως υποθήκη και όπως βλέπουμε πιά όλοι καθαρά, οι δανειστές μπορούν και επιβάλλουν λιγότερες θέσεις εργασίας, χαμηλότερους μισθούς και περισσότερους φόρους για να πάρουν την υποθήκη, το οικόπεδο, την Ελλάδα ολόκληρη.

Με έθνικό νόμισμα χτίζεις τις υποδομές του έθνους, δρόμους, λιμάνια, σιδηρόδρομους, υδροηλεκτρικά φράγματα κτλ κτλ δίνοντας θέσεις εργασίας και διευκολύνοτας ταυτοχρόνως τις μεταφορές και τις επικοινωνίες των πολιτών. Την ίδια στιγμή βάζεις φόρους στις εισαγωγές κάνοντας τα εισαγώμενα πιο ακριβά κι'έτσι οι πιό δημιουργικοί πολίτες παίρνουν άτοκα δάνεια απο τις εθνικές αναπτυξιακές τράπεζες και στήνουν μικρές βιοτεχνίες και βιομηχανίες ..

Μόνο ο Λαός μπορεί πιά να αλλάξει τη κατάσταση. Το πολιτικό σύστημα και οι λοιποί κρατικοδίαιτοι έχουν ξεπουληθεί. Η εξουσία πάντα στήνει κομματικό στρατό για να τη στηρίζει και να συνεχίζει το καταστροφικό της έργο.

Ήρθε ο καιρός τώρα που είτε θα τους αλλάξουμε ή θα μας ξεκάνουν.

Καλή δύναμη και καλή λευτεριά.

0 comments: